MBO & Groei Fonds stapt in Burst voor groeiversnelling
22-09-2017 14:57:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3397 | Tags:

MBO & Groei Fonds, een investeerder gelieerd aan de Rabobank, neemt een minderheidsbelang in digitaal marketingbureau Burst.

Het doel is om met de kapitaalinjectie de groei van Burst te ondersteunen en daarmee haar slagkracht te vergroten. De ambitie van Burst is om in de komende jaren een leidende speler in Europa te worden die haar opdrachtgevers helpt om online succesvol te zijn, waarbij ze creativiteit, techniek en data combineren.

Hans Maltha, ceo Burst: "Met deze investering kunnen we de beste mensen uit de markt aantrekken om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen en Burst verder uit te bouwen tot een Europese speler. De afgelopen vijf jaar groeiden wij met gemiddeld 25 procent per jaar en die groei willen we de aankomende jaren versnellen."

MBO & Groeifonds brengt risicokapitaal en een lening in. In ruil daarvoor krijgt het fonds een minderheidsaandeel in de onderneming. Burst is altijd winstgevend geweest, maar om de ambitieuze groeiplannen te financieren is extra kapitaal nodig.

Ab van Urk, Partner MBO & Groei Fonds: "Wij zijn onder de indruk van de innovatieve kracht van Burst. Wij delen hun visie en zijn erg enthousiast over de drive en ambitie die wij in de gehele organisatie aantreffen."

www.burst-digital.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie