SuperRebel ontwikkelt profilering NONSTOPFRESH voor importeur Aartsenfruit
08-06-2016 10:56:00 | Door: | hits: 1405 | Tags:

Aartsenfruit is een familiebedrijf (sinds 1907) met een jaaromzet van € 170 miljoen dat ambitieus en eigenzinnig is. Importeur Aartsenfruit presenteert zich vanaf dit moment als internationale gateway die NONSTOPFRESH groenten en fruit biedt. Aartsenfruit komt hiermee met een beeldend concept dat direct voorstellingen oproept van komkommers en mango’s die bij een incheckbalie klaar staan voor een reis. En tegelijkertijd is het een verdieping van het businessmodel. Op deze wijze zet Aartsenfruit zich neer als onderscheidende partij binnen de AGF-sector. 

Jack Aartsen, directeur: “NONSTOPFRESH maakt direct duidelijk wat we doen. Wij gaan ver. Heel ver. We gaan de hele wereld over en doen er letterlijk alles aan om de beste en mooiste producten rechtstreeks vanaf de bron naar onze vestigingen in de Benelux en ons kantoor in Hong Kong te krijgen. Het concept is heel krachtig en verbeeldt op perfecte wijze het vernuft dat achter ons business model zit, achter de hele operatie. Want er wordt wel eens vergeten dat het een hele prestatie is wat wij elke dag voor elkaar krijgen.”

#

Jack Aartsen: “We zijn een bedrijf dat voorop loopt en de lat hoog legt. Een paar maanden geleden vond ik dat we dat aan de buitenkant niet meer uitstraalden. SuperRebel heeft ons een spiegel voorgehouden en onze brand story geschreven. Het NONSTOPFRESH concept dat daaruit rolde, dient nu als basis voor onze nieuwe, frisse uitstraling. Wat Aartsenfruit kenmerkt: als we het doen, doen we het goed. Daarom gaan we het concept binnen een mum van tijd overal doorvoeren. Met alle middelen wordt NONSTOPFRESH gecommuniceerd en een look-and-feel gebruikt dat aansluit bij het internationale reisgevoel. In 2017 vindt een forse uitbreiding en verbouwing plaats van het in Breda gevestigde hoofdkantoor. Ook daarin zullen we het NONSTOPFRESH concept nadrukkelijk aandacht geven.”

www.superrebel.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie