Redkiwi bouwt nieuwe Feyenoord webshop
12-12-2018 10:40:07 | Door: Marianna Beets | hits: 3136 | Tags:

Feyenoord wil de e-commerce verder professionaliseren en heeft vorige week een webshop gelanceerd welke gebouwd is in Magento 2 Commerce. Hierdoor is de nieuwe webshop een stuk gebruiksvriendelijker geworden en kan er nog meer worden ingespeeld op de behoefte van de supporters.

De vernieuwde Feyenoord webshop heeft onder andere een verbeterde zoekmachine, koppeling met het Legioen via Sports Alliance, een optimale verbetering op mobiel, een speciale spelers pagina en een geoptimaliseerde shirt configurator. Met dit laatste kunnen supporters gepersonaliseerde Feyenoord shirts laten maken.

Het design voor de webshop is neergezet door digital agency Dept. Vervolgens is Redkiwi aan de slag gegaan met de front-end & back-end development. Daarnaast is er de koppeling met Microsoft Navision, in samenwerking met K3 Retail. Ook deze nieuwe webshop kan piek bezoeken van 3.000+ gelijktijdige bezoekers (concurrent users) bij bijvoorbeeld een shirt lancering aan. En door de cluster setup (hosting) kan de webshop met gemak 400-500 transacties per minuut aan.

www.feyenoord.nl     
www.redkiwi.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie