Reebok lanceert filmreeks
26-01-2017 09:00:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2537 | Tags:

Reebok lanceert een filmreeks die het harde, fysieke werk eert dat er voor zorgt dat mensen hun leven verrijken en is lovend naar de waarde van menselijke verbinding. De reeks is de nieuwste toevoeging van het merk aan haar Be More Human-boodschap*, die mensen aanmoedigt om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn, zowel fysiek, mentaal en sociaal. Hiermee wil Reebok haar missie voortzetten om de manier waarop mensen fitness waarnemen en ervaren te veranderen.

 
De filmreeks onderzoekt de fysieke vlekken - van eeltige, gehavende handen tot een versleten paar hardloopschoenen - waarop onze levensverhalen zijn geschreven. De eerste film, Hands, is een ruige documentatie van mensen die hun lichaam voorbij hun fysieke grenzen duwen, met onze geleefde handen in de hoofdrol. Mom is een ontroerende blik in de relatie tussen een moeder en haar dochter, die haar moeders Nano sneakers tegenkomt in de kast wanneer ze hoge hakken aan probeert. Bij het vinden van deze schoenen, voelt ze een vernieuwde bewondering voor haar stoere CrossFit moeder. De laatste film in de reeks, Slide, vertelt het verhaal van een man wiens leven plots wordt verstoord, waardoor hij zich richt op hardlopen, en daarmee een poging doet om focus te vinden om zijn leven weer op te bouwen.

 
De boodschap van de films is dat als ons lichaam en uitrusting veranderd, wij ook veranderen – we worden moediger, vriendelijker, krijgen meer zelfvertrouwen en zijn uiteindelijk meer verbonden met mensen, met onszelf en met anderen.

www.reebok.com/storiesofprogress

*Word een betere, sterkere versie van jezelf
In 2014 introduceerde Reebok het symbool voor deze missie: de Reebok Delta. De drie zijdes van de delta vertegenwoordigen de fysieke, mentale en sociale verandering die de fitnesslifestyle teweeg brengt. Fitness brengt je volle potentie als mens naar boven en met de boodschap Be More Human presenteert Reebok de wereld haar grootste uitdaging so far: word een betere, sterkere versie van jezelf, oftewel: Be More Human. 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie