Regionale omroepen verlengen contract met het ANP
22-11-2016 10:44:26 | Door: Katja Brokke | hits: 3231 | Tags:

Alle 13 publieke regionale omroepen (ROOS) verbinden zich opnieuw aan het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Beide zijn al jarenlang vaste partners en vervolgen de samenwerking. Het ANP, verantwoordelijk voor een constante stroom nieuws, foto's, video's, agendering en verkiezingsuitslagen, is blij met deze verlengde samenwerking.

Guido van Nispen, CEO van het ANP: "Deze overeenkomst met ROOS geeft vertrouwen en is gebaseerd op een gezond partnerschap. Het ANP kan zich zo volledig blijven richten op handhaving en verbetering van de service voor alle mediabedrijven."

Marcel van Lingen, hoofdredacteur ANP: "De regionale omroepen moeten bezuinigen. Het is mooi als er dan toch een stevige overeenkomst ligt."

Marcel Oude Wesselink, directeur/hoofdredacteur van RTV Oost en voorzitter van de vergadering van hoofdredacteuren ROOS: "De ervaringen met het ANP zijn goed, door de collectiviteit is de prijs scherp. De  keuzemogelijkheden binnen het aangeboden ANP-pakket maken service op maat mogelijk. Voor beide partijen is het een mooie deal."  

www.anp.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie