Richard de Jong Creative Director bij Wavemaker Content
22-01-2018 10:41:00 | Door: | hits: 4876 | Tags:

Richard de Jong is aangesteld als Creative Director van Wavemaker. Dat maakt Niels Langereis, Managing Director bij Wavemaker Content, bekend.

Niels Langereis: "Als creatief label, dat zich focust op Digital Creativity en doorvertalingen van themacampagnes naar digitale kanalen en influencermarketing waren we op zoek naar een zwaargewicht op het gebied van creativiteit. Richard is een ervaren man die weet hoe hij een bureau en team moet ontwikkelen. Ik geloof dat we met hem echt kunnen gaan bouwen aan een toekomst waarin content een steeds belangrijkere rol speelt in de driehoek van media, content en technologie."

Als één van de oprichters van Qi Ideas en oud-creatief directeur van onder andere FHV BBDO, neemt De Jong meer dan 20 jaar ervaring mee aan bureauzijde, van digital creative agencies tot grote reclamebureaus en werkte de afgelopen tweeënhalf jaar als creatief directeur van reclamebureau Scheepens.

De Jong: "Ik kijk ernaar uit om bij Wavemaker een bijdrage te leveren aan onderscheidend werk op het snijvlak van media, content en technologie. Wavemakers ideologie Designed to be desired sluit aan bij mijn filosofie dat ons werk consumenten in beweging kan en moet zetten. Ik kan niet wachten om samen met het enthousiaste team opvallende golven te creëren."

www.mec-wavemaker.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie