Rik toe Water aangesteld als Creative Director Motion Content Group bij GroupM
20-02-2018 19:32:15 | Door: Max Vlugt | hits: 5569 | Tags:

Per 1 januari is Rik toe Water gestart als Creative Director van Motion Content Group. Hiermee haalt GroupM creatieve expertise in huis om verder te bouwen aan de innovatieve formats van Motion Content Group.

Activiteiten die onder Motion Content Group vallen zijn co-creatie, co-development, co-productie, financiering, distributie en consultancy rondom content samenwerking.

Enkele recente formats; Designdroom een co-productie voor Ikea in samenwerking met Talpa en SBS6, De Haven van Rotterdam, een co-productie met Zodiak voor Discovery Channel, waarvan inmiddels wereldwijd de eerste twee seizoenen van de uitzendrechten zijn verkocht. En Naar Bed met Irene, een co-productie met Talpa voor SBS6. Voor deze laatste twee programma’s wordt momenteel gewerkt aan een nieuw seizoen.

Toe Water heeft een achtergrond bij Endemol, Fox en was voorheen ook werkzaam als Creative Director bij MEC Wavemaker (GroupM). 

Rik toe Water, Creative Director Motion Content Group: "Onze competenties en wereldwijde netwerk stellen ons in staat om ideeën tot leven te brengen met internationaal appeal. Er is een sprake van een alsmaar groeiende behoefte bij klanten om echte impact te creëren. Via Motion Content Group zijn we in staat de consument op een creatieve wijze te activeren voor onze partners."

Arjan Krook, Managing Director Motion Content Group: "Met de komst van Rik hebben wij iemand in huis gehaald die ervaring heeft op het gebied van zowel format ontwikkeling als digitale doorvertalingen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij in het speelveld van content marketing het verschil zal maken in het creëren van onderscheidende oplossingen."

www.groupm.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie