Robert Bernink algemeen directeur Q-music
18-03-2015 18:30:00 | Door: Ton Boom | hits: 5299 | Tags:

Q-music benoemt Robert Bernink per direct tot nieuwe algemeen directeur van Q-music Nederland. Hij volgt hiermee Menno Koningsberger op, die de afgelopen drie jaar werkzaam is geweest als algemeen directeur.

Robert Bernink (37) heeft na de Hogere Hotelschool in Maastricht, aan de Universiteit van Nijmegen zijn master in Marketing behaald. Hij begon zijn carrière als commercieel trainee bij Heineken, waarna hij uiteenlopende functies op Marketing en Sales heeft uitgeoefend. De afgelopen 3,5 jaar was hij als marketing directeur werkzaam bij Q-music.

Peter Bossaert, CEO van Medialaan: "Ik ben ontzettend blij met Robert als kersvers algemeen directeur. Hij was als marketing directeur één van de architecten achter de spectaculaire groei van Q-music de voorbije jaren. Zijn aanstelling past perfect in onze strategie om jong talent kansen te geven".

Robert Bernink gaat per direct van start en zal in zijn functie rapporteren aan Peter Bossaert, die als CEO van Medialaan verantwoordelijk is voor alle televisie- en radioactiviteiten in Nederland en België. 

Menno Koningsberger verlaat Q-music op eigen initiatief.

www.q-music.nl

Lees hier het interview met Robert Bernink