Rodger Werkhoven en Bernd van den Thillart partner Today is Canday Amsterdam
31-10-2017 15:27:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4273 | Tags:

Bernd van den Thillart is Concept Director Art bij Today is Canday. Bernd maakte campagnes voor onder andere Rijkswaterstaat, Jumbo Foodmarkt, Kras reizen, Beekse Bergen, Bavaria, Look o Look, Wicky, Velthuis Kliniek, Kwantum en Jan Linders supermarkten.

Rodger Werkhoven is Concept Director Copy bij Today is Canday. Hij begon z’n carrière 20 jaar geleden bij Result DDB (McDonald’s, Sony), was Creative Director bij VBAT, BSUR, Alfred (Simpel, Allsecur) en Ogilvy, werkte onderb meer voor Ubachs Wisbrun (Saab, ANWB), McCann Erickson en FHV BBDO (Albert Heijn), hielp RLVNT opzetten en werkte 9 jaar als freelancer voor onder andere TAXI Europe, Chunk, Total Identity, StrawberryFrog, Amsterdam Worldwide, Cloudfactory en Lemon Scented Tea.

Rodger: “Na iets meer dan tien jaar bureau-ervaring, plus negen jaar freelance, weet ik ondertussen wel wat ik wil, wat ik kan. Laten ze dat soort mensen nou zoeken bij Today is Canday. Komt bij dat Today is Canday voor werknemersparticipatie gaat. Today is Canday is namelijk niet alleen van John Lommers, de founder -een rasondernemer- maar ook van hen die erin geloven. En nu dus ook een beetje van mij en Bernd. Ik ben wel eens eerder in de verleiding gebracht, maar heel wat bureaus zijn me óf te afhankelijk van wat iemand ver weg in het netwerk wil met het bureau, óf de oprichters drukken zelf nog een erg zwaar stempel op de cultuur en op de creatieve output. Dat terwijl een bureau veel meer bij een bredere dynamiek en heel divers soort cultuur gebaat is, denk ik. Maar ik stond dus echt wel open voor een omgeving die talent -van welk pluimage dan ook ruimte geeft uitzonderlijke dingen te komen doen. En die ruimte krijg ik bij Today is Canday. Die brengen mensen bij elkaar die geloven dat het kan, omdat ze weten hoe. Of het nou gaat om strategie, techniek, vorm of content.”

Bernd: “Ik ga mijn zevende jaar in bij dit bureau dat z’n roots heeft in het zuiden des lands, maar krijg nu de kans om met Rodger en een gedreven kleine club collega’s een compleet eigen startup in Amsterdam op te zetten. Unieke kans toch? Bij Today is Canday kan het. Vanuit Amsterdam gaan we nu ook complete campagnes, businessstrategieën en creativecontentprojecten creëren, coördineren en uitrollen. We willen een broedplaats worden voor Magie en Mechanisme, door nerds, structopaten, verhalenvertellers, beeldendenkers, filmmakers, business masterminds, social addicts, mediastrategen, kunstenaars en data-analisten op elkaar los te laten. Today is Canday als kickstarter voor intelligente ideeën, cutting edge content en disruptive businessconcepten.”

www.canday.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie