Ruud de Wild naar BNR Nieuwsradio
01-07-2016 14:27:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2967 | Tags:

Ruud de Wild komt met een dagelijks programma terug op de radio bij BNR Nieuwsradio. Vanaf maandag 5 september presenteert Ruud de Wild elke middag het nieuwe programma BNR Ask Me Anything. In BNR Ask Me Anything worden elke dag vragen beantwoord over een actueel thema. Dit kan variëren van de Panama Papers tot de Brexit. De vragen komen van BNR-luisteraars en vooral van social media. Ruud de Wild wil Twitter, Instagram, Facebook, WhatsApp en Snapchat inzetten om vragen te genereren.

Ruud de Wild: "Werken bij BNR Nieuwsradio en zeker met dit programma is een grote eer voor me. Het sluit bovendien naadloos aan bij de nieuwe weg die ik ben ingeslagen."  Binnenkort start Ruud de Wild ook weer met Ruuddewild.nl online en FM.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: "Het is geweldig dat Ruud de Wild voor BNR Nieuwsradio heeft gekozen. Hoe gaaf is het dat de Marconi-winnaar van 2015 elke dag bij ons te horen is! BNR Ask Me Anything is een programma dat Ruud op het lijf is geschreven met een grote plaats voor social media."

Vanaf 5 september, elke middag op BNR Nieuwsradio: Ruud de Wild met BNR Ask Me Anything.

FD Mediagroep   
BNR Nieuwsradio

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie