SBS6-goochelaar Steve Carlin in It’s a Kind of Magic
01-04-2015 11:13:00 | Door: | hits: 3233 | Tags:

In het nieuwe programma It’s a Kind of Magic misleidt en verrast Steve Carlin BN’ers in hun eigen huis. Onder anderen Anita Witzier, Gerard Joling en goede vriendin Patricia Paay, Dirk Zeelenberg en Tygo Gernandt staan perplex door de goochelkunsten van Steve Carlin. Ook gooit Steve hoge ogen met zijn immens grote illusies en verborgen cameratrucs. It’s a Kind of Magic is vanaf vrijdag 24 april om 20.30 uur te zien op SBS6.

BN’ers

Naast Gerard Joling, Anita Witzier, Tygo Gernandt, en Dirk Zeelenberg zijn ook Jochem van Gelder, Yes-R, Eva Simons en Kim-Lian van der Meij slachtoffer van diverse trucs. Bij Gerard aan de keukentafel is de spanning te snijden wanneer Steve een truc doet met een scherp mes. Patricia Paay, die bij Gerard op bezoek is, wordt meegezogen in een bloedstollend experiment waar zelfs Gerard stil van wordt. Gerard: “Mijn broek zakt ervan af. Ik denk er misschien ook niet te diep over na, maar als ik dat wel doe, snap ik het ook niet. Het kán niet waar zijn.” Daarnaast kleurt Patricia een cartoon van zichzelf in en voorspelt Steve geblinddoekt welke kleuren zij gebruikt.

Grote illusies en verborgen cameratrucs

Steve toont zich in It’s a Kind of Magic meester in grote illusies. Hij kijkt de dood recht in de ogen wanneer een achtbaan met een vlijmscherp mes op de voorkant op hem afkomt razen terwijl hij vastgebonden zit en op tijd moet ontsnappen. Op de Zaanse Schans shockeert hij een groep toeristen als hij zichzelf in een kist opsluit die door een oude zaagmolen aan stukken wordt gezaagd. Met verborgen camera’s verwart Steve nietsvermoedende voorbijgangers. Zo pakt hij bij een juwelier horloges dwars door het glas van de vitrines heen. In een slijterij worden ID-kaarten en rijbewijzen van klanten door de versnipperraar gehaald en weer tevoorschijn getoverd.

It’s a Kind of Magic
Vanaf 24 april om 20.30 uur op SBS6
www.sbs6.nl/itsakindofmagic

It’s a Kind of Magic wordt geproduceerd door Masmedia

www.sbs6.nl
www.masmedia.tv