Darre van Dijk en Edwin Beijer nieuwe bestuursleden SIRE
31-03-2017 14:00:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3177 | Tags:

Stichting Ideële Reclame (SIRE) benoemt 2 nieuwe bestuursleden. Edwin Beijer, Chief Strategy Officer Media-Communicatiebureau Starcom en Darre van Dijk, Chief Creative Officer TBWA\NEBOKO. Tevens maken 4 bestuursleden plaats tijdens deze bestuurswisseling.

Voor Ludovic van Mierlo (Client Services Director Havas Media Nederland) en Ernst Jan van Rossen (Creatief Directeur/Partner TBWA\NEBOKO) zit hun 4-jaars termijn er op. Antoinette Hoes (CEO Blast Radius/Wunderman Amsterdam) en Adriaan Thierry (Managing Director Europe SONOS) treden voortijdig af, omdat hun banen niet meer te combineren waren met het intensieve bestuurslidmaatschap van SIRE.

Imme Rog, voorzitter van SIRE: "Het bestuur van SIRE is een echt werkbestuur. Met de creativiteit van de Nederlandse communicatiesector als instrument, wil SIRE de wereld een beetje mooier maken. Bestuursleden ontwikkelen thema’s, bedenken campagnes en betrekken vakgenoten bij het realiseren van onze maatschappelijke initiatieven in de media. Met de komst van Edwin en Darre, twee keien in hun vakgebied, verzekert het bestuur zich van nieuwe impulsen op het gebied van media en experience, en creativiteit in relevante, betrokken communicatie. In het jaar waarin SIRE haar 50-jarig bestaan gaat vieren, ronduit welkome aanvullingen."

In het SIRE-bestuur zijn toonaangevende professionals uit alle disciplines van de Nederlandse communicatie- en mediabranche en opdrachtgevers vertegenwoordigd. Bestuursleden werken vier jaar belangeloos mee aan de ontwikkeling en uitvoering van campagnes over maatschappelijke onderwerpen die volgens SIRE meer aandacht verdienen.

www.sire.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie