SOS Kinderdorpen wil samen met TamTam opbrengst voor 2020 vertwaalfvoudigen
14-03-2017 09:24:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2669 | Tags:

SOS Kinderdorpen kiest digital agency TamTam als een van haar strategisch digital partners. De partijen zullen nauw samenwerken om de ambitieuze fondsenwervende doelstellingen voor 2020 te halen: het vertwaalfvoudigen van de opbrengst uit nieuwe donateurs door het vergroten van de digitale activiteiten.

A friend of mine neemt de digitale campagnes voor haar rekening en Expand Online focust op de online marketing. 

De stichting versterkt bestaande families om te voorkomen dat kinderen er alleen voor komen te staan en geeft kinderen zonder familie een nieuw thuis binnen een SOS familie.

In 2016 beleefde SOS Kinderdorpen in fondsenwervend opzicht een goed jaar.

Om dit succes vast te houden en te vergroten om zo haar missie voor kwetsbare kinderen te continueren en uit te bouwen, wil de stichting stap voor stap minder gebruik gaan maken van traditionele middelen, en sterker inzetten op online. 

Doel is om daarmee een nieuwe generatie donateurs aan te spreken en via hoofdzakelijk digitale kanalen fondsen te werven. 

Sam Schiltmeijer, SOS Kinderdorpen: "Deze digitale transformatie raakt aan alles wat we doen. Daar is een stevige partner bij nodig. Door hun kennis en expertise hebben we het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking met TamTam voor deze opdracht.”

Bij de samenwerking zijn ook twee andere Dept agencies betrokken. A friend of mine neemt de digitale campagnes voor haar rekening en Expand Online focust op de online marketing. 

Laura Legue, online strateeg bij TamTam: "Door het specialisme van de 3 bureaus te combineren kunnen we op iedere vraag in dit traject een passend antwoord vinden. We kijken ernaar uit om samen te werken met SOS Kinderdorpen: een klant met een mooie doelstelling." 

www.afriendofmine.nl
www.tamtam.nl
www.deptagency.com
www.expandonline.com
www.soskinderdorpen.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie