Salon Residence opent boutique hotel in museum Singer Laren
11-09-2017 10:50:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2933 | Tags:

Van 28 september tot en met 1 oktober opent Salon Residence in museum Singer Laren een boutiquehotel. Achttien toonaangevende interior designers richten een ruimte in. Salon Residence 2017 wil met het evenement voor vier dagen interieurinspiratie zorgen. Een prominente rol is weggelegd voor de Kamer van de Toekomst.
 
Hoofdredacteur Miluska van ’t Lam: "Na de succesvolle editie van 2015, waar 11.000 interieur- en kunstliefhebbers op afkwamen, komt woonmagazine Residence dit jaar opnieuw tot leven tijdens Salon Residence. Met het evenement willen we het ambacht van de interior designer zichtbaar maken en het 30-jarig jubileum van het magazine op feestelijke wijze vieren."
 
Volgens Van 't lam zijn hotels het visitekaartje van de interior designers geworden en inspireren meer dan ooit voor het eigen interieur. We slapen er niet alleen, maar loungen er, laten onze smaakpapillen strelen en komen tot rust in de spa. Het Singer Laren is het decor van de hotelbeleving. In het nieuwe theater delen grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie.
                                             
De deelnemende interior designers: Brecht Murré Atelier, Clairz Interior Design, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA. Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhout, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt en Wolterinck Laren.  

www.salonresidence.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie