Samenwerking Botentekoop.nl en botendeelplatform Barqo.nl
20-03-2017 11:19:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 1801 | Tags:

Boten van vraag en aanbodsite Botentekoop.nl kunnen ook worden gehuurd via botendeelplatform Barqo.nl. Daarnaast kunnen booteigenaren, die hun boot via Botentekoop.nl te koop aanbieden, hun boot gemakkelijk verhuren via Barqo.nl. Met name voor jongeren is dit interessant, voor wie beleving belangrijker is dan bezit.

Rob van Vroenhoven, general manager Bohil Media: "Botentekoop.nl is de bekendste site van Nederland voor iedereen die een boot wil kopen of verkopen. Met deze samenwerking bieden onze aanbieders de mogelijkheid aan om hun boot op een gemakkelijke manier te verhuren. Geïnteresseerden in boten bieden we nu ook de mogelijkheid om zonder aankoop te gaan genieten van de rust en vrijheid van het water. Hiermee bereiken wij nieuwe groepen consumenten."

Floris van Hoogenhuyze, Co- founder Barqo: "Met Barqo, de marktleider van het botendelen, zijn wij altijd op zoek naar innovatieve partnerships. Vorig jaar kondigden wij het partnership aan met Centraal Beheer en nu met Botentekoop.nl. Net als de toentertijd gecreëerde bootdeelverzekering is dit is een belangrijke mijlpaal voor ons. Wij kunnen nu een grote groep bootbezitters bereiken en hen introduceren met het bootdelen."

Botentekoop.nl een website voor aan- en verkoop van motorboten, zeiljachten, (buitenboord)motoren en bootaccessoires. Gemiddeld staan er 15.000 boten online en dat trekt per maand zo’n 500.000 bezoekers.Botentekoop.nl is onderdeel van Bohil Media, een 100% dochter van TMG.

Barqo, gevestigd te Amsterdam, is de marktleider onder de bootdelers. Op Barqo.nl kunnen huurders zoeken, vergelijken en boeken. Verhuurders kunnen op eenvoudige wijze hun boot te huur aanbieden. Zo maakt Barqo varen toegankelijk en rendabel. Met Barqo kunnen huurders gemiddeld 25 procent besparen in vergelijking met de traditionele, professionele, huurmarkt. Eind 2015 kondigde Barqo een investering aan van ruim een half miljoen euro. Sindsdien is het platform hard gegroeid naar een aanbod van meer dan 8000 boten en een community van 45.000 leden.

www.botentekoop.nl
www.barqo.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie