ERIMA partner ALLsportsradio
17-02-2017 14:27:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2598 | Tags:

Het Duitse sportmerk ERIMA is partner geworden van sportzender ALLsportsradio. Deze week werd in het programma ALLsportradio LIVE! de samenwerking bekend gemaakt en de overeenkomst getekend.

ERIMA en ALLsportsradio gaan als partners een lange termijn samenwerking aan om het merk ERIMA breder te profileren in de sport. Binnen het samenwerkingsverband wordt gezamenlijk opgetrokken rondom sportevents en wordt gezamenlijke content geproduceerd, zoals speciale podcasten waarin alle sporten aan bod komen.

Nick Ensing, content manager van ALLsportsradio: "ALLsportsradio en ERIMA hebben veel overeenkomsten. We zijn beide pioniers, ambitieus en richten ons bovendien op alle sporten. Een mooie match dus."

Arian Verrijt, managing director ERIMA: "De aandacht die ALLsportsradio geeft aan de breedtesport, past perfect in het plaatje dat ERIMA, als specialist, voor de diverse sporttakken heeft. Het enthousiasme en de inzet waarmee ALLsportsradio de verschillende sporten aandacht geeft, komt bovendien overeen met de visie van ERIMA….Vrijheid, Harmonie en Fun."

www.allsportsradio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie