Samenwerking Radiuz met T-Mobile
06-12-2016 17:47:00 | Door: Ton Boom | hits: 2640 | Tags:

Radiuz start een samenwerking met T-Mobile. Medewerkers van T-Mobile krijgen dankzij de samenwerking toegang tot de slimme mobiliteitskaart van Radiuz, waarmee de gebruiker eenvoudig kan kiezen voor alle mobiliteitsvormen in het Openbaar Vervoer (OV).

Radiuz, onderdeel van AutoBinck Group divisie Smart Mobility, voorziet ruim vierhonderd medewerkers van T-Mobile die met het OV reizen van een slimme mobiliteitskaart.

Radiuz-directeur Victor van den Berg: "Gebruikers kunnen hiermee drempelloos reizen met onder meer de tram, trein, bus en de OV-fiets."

Werkgevers betalen naar gebruik en nooit te veel en de gebruikers van de Radiuz-kaart kunnen overal inchecken. Van den Berg: "We faciliteren T-Mobile door de complete zakelijke mobiliteit te organiseren voor haar medewerkers, te administreren, te rapporteren en te analyseren. Ook sturen we op kosten en zijn we hét centrale aanspreekpunt voor iedere medewerker."

De samenwerking tussen Radiuz en T-Mobile is volgens Van den Berg een voor de hand liggende. "Net als wij gelooft T-Mobile in flexibel en niet in vast' Met de Radiuz-kaart is elke werknemer flexibel in zijn reiskeuze. Daarnaast helpen we T-Mobile met het behalen van hun doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het compenseren van CO2."

www.radiuz.nl
www.t-mobile.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie