Sanne Groot Koerkamp adjunct-hoofdredacteur LINDA. & hoofdredacteur LINDA.meiden
02-11-2016 11:08:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3529 | Tags:

LINDA. heeft Sanne Groot Koerkamp aangetrokken als adjunct-hoofdredacteur LINDA. en nieuwe hoofdredacteur voor LINDA.meiden. Sanne is op dit moment nog hoofdredacteur van magazine Glamour. Vanaf 1 maart 2017 komt Sanne het LINDA. team ondersteunen.

Jildou van der Bijl, hoofdredacteur LINDA. en creatief directeur Mood for Magazines: “LINDA. is inmiddels meer dan alleen een magazine met de bijbehorende specials, maar ook een nieuwssite, een online videokanaal, foundation, festival en een creatief bureau. Dat vraagt om uitbreiding van onze professionals. Ik ben enorm blij dat Sanne de overstap naar ons maakt. Zij heeft ontzettend veel ervaring en bovendien de afgelopen jaren Glamour weer helemaal op de kaart gezet.”

Sanne Groot Koerkamp: “Om het inspirerende team van LINDA. op deze posities te komen versterken, voelt als een ongelooflijke eer. LINDA. is in mijn ogen het grootste mediamerk van dit moment. Het weet digital, print, mobile, televisie en fysieke events op een ongeëvenaarde manier met elkaar te verbinden. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van dit heerlijke merk.”

Sanne begon haar carrière als onderzoeksjournalist bij Nieuwe Revu. Daarna volgden verschillende hoofdredacteur-functies bij onder andere Spunk, Green 2.0 en de modevakbladen Textilia, Schoenvisie en Bengels. Vanaf september 2014 is Sanne hoofdredacteur bij Glamour.

Vanaf 1 november vult Phaedra Werkhoven twee maanden de positie van adjunct-hoofdredacteur LINDA. interim in.

Sanne Groot Koerkamp wordt als hoofdredacteur Glamour opgevolgd door Anke de Jong.

www.lindanieuws.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie