Sanoma | SBS lanceert NUauto
03-04-2017 10:00:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3701 | Tags:

NU.nl is met meer dan 7 miljoen unieke bezoekers per maand het grootste nieuwsplatform van Nederland. AutoWeek brengt al ruim 25 jaar autonieuws voor autoliefhebbers en voor mensen die een volgende auto zoeken. De journalisten van AutoWeek zijn de journalistieke motor achter de verslaggeving van innovaties in autorijden, onthullingen van de nieuwste modellen en technieken, regeringsbeleid en infrastructuur. NU.nl en AutoWeek - beide merken van Sanoma | SBS -  hebben de krachten gebundeld om het nieuwsaanbod van NU.nl uit te breiden met NUauto. Op deze manier groeit NU.nl verder door als hét nieuwsplatform van Nederland.

Autonieuws voor een breder publiek past goed bij de nieuwsitems van NU.nl. De berichten op NU.nl zijn toegankelijk geschreven en altijd actueel dankzij het uitgebreide netwerk van de AutoWeek-redactie. Voor meer diepgang, techniek en vergelijkende tests kunnen lezers door naar AutoWeek.nl. AutoWeek brengt autonieuws op manieren die passen bij vandaag de dag. Meer video en beeld, via verschillende kanalen. Daarnaast is nieuws of content alleen niet meer genoeg. We bieden beleving, vermaak, en manieren om steeds meer contactmomenten met onze lezers te creëren. Een goed voorbeeld hiervan is AutoWeek LAB: het grootste autotestpanel van Nederland. NUauto is voor adverteerders hét platform om crossmediale exposure te genereren. Met de hechte samenwerking tussen NU.nl en AutoWeek versterkt Sanoma | SBS haar nummer-1-positie in automotive media verder en verankert deze duurzaam voor de toekomst.

Sanoma | SBS is het meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland en weet met ruim 50 crossmediale merken wekelijks 13,1 miljoen Nederlandse consumenten te bereiken via tijdschriften, tv, evenementen, content marketing, e-commerce, websites en apps. Door de koppeling van content en het toepasbaar maken van de beschikbare data ontwikkelt Sanoma | SBS succesvolle datagedreven marketing oplossingen voor haar klanten. Sanoma | SBS kent een breed portfolio aan A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, Scoupy, Share a Perfect Day, VIVA, vtwonen en Veronica. In 2016 won het mediabedrijf een Crossmedia Award voor de beste exploitant voor geïntegreerde, multimedia communicatiemogelijkheden.

www.nu.nl
www.sanoma.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie