Saskia Wagenmakers commercieel directeur iProspect
23-11-2016 11:19:03 | Door: Katja Brokke | hits: 3692 | Tags:

Saskia Wagenmakers start als commercieel directeur bij iProspect, onderdeel van Dentsu Aegis Network. Zij volgt Malou Cornet op, die het bedrijf verlaat om een jaar te gaan reizen. Wagenmakers werkt sinds 1998 in de digitale media. In haar nieuwe rol gaat Wagenmakers rapporteren aan Mark van Dijk, CEO van iProspect. Tevens treedt zij toe tot het managementteam van iProspect.

Mark van Dijk, CEO van iProspect Nederland: “Het managementtteam en ik zijn zeer verheugd dat Saskia deze taak op zich neemt en wij zijn ervan overtuigd dat zij een uitstekende commercieel directeur zal zijn. Saskia is een zeer sterke en ervaren kracht met een bewezen staat van dienst binnen onze industrie. Zij gaat in haar nieuwe rol een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere commerciële strategie van iProspect en onze op stabiele groeigerichte ambitie, Driving Business Performance, verder gaan vormgeven.”

Wagenmakers: “Ik ben heel blij met mijn benoeming tot commercieel directeur van iProspect. Ik ga werken bij een A-speler in de online performance marketing, die voorop loopt qua data-driven programmatic marketing. Ik kijk ernaar uit samen met de professionals van iProspect succesvolle resultaten te gaan neerzetten voor haar klanten en het bedrijf.”

www.iprospect.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie