Sharita Boon van De Persgroep wint Women in Sales Award 2018
08-10-2018 13:56:01 | Door: Max Vlugt | hits: 3221 | Tags:

Op 3 oktober is Sharita Boon van de Persgroep Employment Solutions uitgeroepen tot Sales Director of the Year 2018.

Women in Sales heeft zich de afgelopen jaren hard gemaakt voor vrouwen in de saleswereld. Veel moderne bedrijven streven naar meer diversiteit op de werkvloer en Women in Sales helpt hierbij.

Elles van Teylingen, oprichter van Women in Sales: "Wij vinden het belangrijk om waardering te geven aan die vrouwen die hun salesvak al goed verstaan. Met trots presenteerde Women in Sales daarom de eerste Women in Sales Awards. Deze werden op woensdagavond 3 oktober 2018 in Amsterdam uitgereikt aan vier winnaressen in vier verschillende categorieën."

In de categorie Sales Director of the Year strijdde Sharita Boon, Sales Director van de Persgroep Employment Solutions, tegen twee andere Sales Directors: Eveline van den Bosch en Marjolein Aurora.

Boon, opgegeven door haar team, presenteerde op de avond zelf: hoe zij diversiteit creëert binnen haar team en zorgt voor talentontwikkeling. Door zelf zichtbaar te zijn en het wervingsproces aan te passen heeft zij ruim 20 procent meer vrouwelijke sollicitanten voor het salesvak binnengekregen. Door de focus te leggen op persoonlijk leiderschap zorgt zij ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en het maximale kan betekenen voor de klant. 

Aan het einde van de avond werd zij uitgeroepen als winnares.

Jury: "De combinatie van hard en soft skills resulterend in een succesvolle commerciële drive met een menselijke touch."

www.persgroep.nl
www.persgroepemploymentsolutions.nl
www.womeninsales.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie