Sjuul van der Leeuw algemeen directeur e-Village
12-10-2017 09:15:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4105 | Tags:

E-Village meldt dat Sjuul van der Leeuw is aangesteld als algemeen directeur. Van der Leeuw zal de primaire bedrijfsvoering binnen de organisatie leiden. Hij heeft ruim twaalf jaar ervaring in commercie, digital en management, bij toonaangevende bedrijven als Nuon, Vattenfall en @Leisure Group - Belvilla. Binnen Nuon groeide hij in 4 jaar tijd door naar een functie als salesmanager van 160 werknemers op meerdere locaties. Hierna was hij Head of B2B Large Clients bij Vattenfall en de laatste jaren bij Belvilla verantwoordelijk voor de divisie Product & Sales.

Van der Leeuw: “Met onze software Clang komt de focus steeds meer te liggen op continue releases aan de hand van klantwensen. Daarnaast hebben we full focus op onze aanvullende diensten en ondersteunen wij met ons team aan specialisten professionele marketeers om meer succes te behalen met hun digitale campagnes. We gaan nóg meer inzetten op zichtbaarheid binnen de markt, door kennisdeling via de juiste kanalen en inzet van innovatieve campagnes en natuurlijk het internationale aspect. We gaan andere markten aanboren en ook buiten Nederland concurreren met internationaal gevestigde marketing-automationoplossingen.”

De drie eigenaren Hans Nieuwveld, Rob Weerts en Robert Rebergen zullen vanuit een adviserende rol actief betrokken blijven bij e-Village en de ontwikkeling van Clang.

www.e-village.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie