Slam!-programma Bij Ingmar maakt marathonuitzending
20-06-2017 13:23:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2531 | Tags:

Bij Igmar is het radioprogramma met de meeste volgers op YouTube. Om dat te vieren maken dj Igmar Felicia en co-host Joep Schrijvers vanaf dinsdagmiddag 27 juni net zoveel seconden radio op SLAM! als dat ze YouTube-abonnees hebben. Op dit moment staat de teller op 108.458 abonnees en dus zou de uitzending op dit moment 108.458 seconden moeten zijn. Omgerekend is dat meer dan 30 uur.

Bij Igmar wordt voor deze actie omgedoopt tot Bij Igmarathon. Tijdens deze marathonuitzending op SLAM! komen alle bevriende BN’ers langs om delen mee te presenteren of om op te treden. Daarnaast trakteert Bij Igmar tijdens de verschillende Happy Hours op prijzen en komen de hoogtepunten van het YouTubekanaal voorbij.

Igmar Felicia, presentator Bij Igmar:  "Bij Igmar en SLAM! zijn meer dan alleen radio. YouTube, Instagram, Snapchat. Waar de luisteraars zijn, daar zijn wij. We zijn superblij met alle volgers en liefde van luisteraars, dus het wordt tijd dat we dat groots gaan vieren met deze gezellige uitputtingsslag."

www.slam.nl

 

Lees ook: 
[Interview] Anton van Lieshout over het succes van SLAM! op YouTube
Slam! is de grootste op Youtube

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie