Snoepketen Jamin organiseert concertreeks Jamin Fissa
01-02-2017 09:07:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3327 | Tags:

Jamin maakt een ware metamorfose door. Na een lastige periode laat het 135 jaar oude snoepwinkelbedrijf weer omzetgroei zien. Met name de jeugd heeft de weg naar de Hofleverancier massaal gevonden. Om die doelgroep nog beter de bedienen zullen dit jaar diverse concerten worden georganiseerd onder de naam Jamin Fissa.

Op 9 april vindt de eerste editie plaats in zaal 013 te Tilburg. Artiesten als Ronnie Flex en boyband B Brave hebben al bevestigd maar ook de mannen van Stuk TV en diverse bekende vloggers zijn van de partij. De presentatie is in handen van Buddy Vedder van GTST die als winnaar van het TV programma Dance Dance Dance tevens een optreden zal verzorgen.  Een vast onderdeel van het programma worden de diverse 'challenges on stage' met de meest spraakmakende snoepsoorten uit hele wereld.

Maarten Steinkamp, directielid Jamin: "Jamin heeft de afgelopen tijd een enorme  fanbase gecreërd hetgeen je op social media terugziet. Honderdduizenden volgers. Het organiseren van een eigen evenement voor deze doelgroep lijkt ons een mooi idee. Jamin staat dan niet meer alleen voor 'lekker' maar vooral ook voor 'feest'."

www.jamin.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie