Snotteraars en loopneuzen warmen zich op bij Kleenex-abri
17-02-2017 11:51:00 | Door: Arjen Westra | hits: 3131 | Tags:

Wat een mooi vak is dit toch: Het griepseizoen blijft maar aanhouden en bij de grootste abri van het land kunnen snotteraars en loopneuzen zich opwarmen bij de open haard en genieten van een kop hot choco. Dat is de nieuwe actie van Kleenex. 

Bij de speciale Kleenex Box wordt de bezoeker na een druk op de rode knop getrakteerd op tissues, zakdoeken en verschillende gadgets als mutsen, shawls en handschoenen om de kou te trotseren.

Alsof dat nog niet genoeg is, komt het Kleenex Helpt-team letterlijk naar mensen toe om ze te helpen een schrale, rode neus tegen te gaan. Het team rijdt met een Kleenex Verkoudheidsbusje door Nederland en België om mensen comfort en verlichting te geven met verzachtende Kleenex Balsam. Er is immers niets vervelender om onderweg te zijn mét een loopneus, maar zónder zakdoeken.

Al sinds de start van het verkoudheidsseizoen biedt Kleenex verkouden en zieke Nederlanders en Belgen een steuntje in de rug. Via de actiesite mijnkleenex.nl en www.mijnkleenex.be kan iedereen een liefdevolle persoonlijke tissuekaart sturen naar een verkouden geliefde, buurvrouw of collega.

Daarnaast krijgen twitteraars die zich #ziek #grieperig of #verkouden voelen, een opbeurend Verkoudheidspakket thuisgestuurd.www.kleenex.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie