Sole Technology haalt ruim helft websitebezoek uit mobiele gebruikers
08-12-2016 15:53:00 | Door: Ton Boom | hits: 3127 | Tags:

Sole Technology maakt bekend dat meer dan de helft van zijn totale websitebezoek afkomstig is van mobiele gebruikers. Sole Technology verkoopt de producten van zijn sites etnies.com, thirtytwo.com en Emerica.com via Salesforce Commerce Cloud.

Sole Technology zag na de implementatie van Salesforce Commerce Cloud de conversie van de drie websites flink toenemen. Met name het mobiele verkeer converteert veel beter dan voorheen. Daarnaast zijn de websites ook veel sneller geworden.

Responsiviteit is voor Sole Technology heel belangrijk; de website moet zich automatisch aanpassen aan het apparaat dat gebruikt wordt om de website te benaderen. Het merendeel van de bezoekers doet dat vanaf een mobiel toestel. Dit vraagt om een website die daar goed functioneert en gebruiksvriendelijk is.

Wilko Kuipers, European E-Commerce Manager bij Sole Technology: “Nu we live zijn, is het een groot voordeel dat we continu kunnen optimaliseren. Dan gaat het bijvoorbeeld om A/B Testing die we binnen het platform kunnen doen. Dat zijn zaken die voor ons omzet verhogend werken.”

Salesforce Commerce Cloud heeft veel directe partnerships, bijvoorbeeld op het gebied van betalingsverkeer. Diverse toepassingen zijn eenvoudig te implementeren binnen Salesforce Commerce Cloud. Kuipers: “Een ander sterk punt van Salesforce Commerce Cloud, is dat zij alle learnings binnen ons segment deelt met andere organisaties die gebruikmaken van het platform. Door het delen van ervaringen worden we allemaal beter.”

www.salesforce.com/nl
www.soletechnology.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie