Sophie Walschot en Floris de Vries naar MediaTest
21-09-2017 15:10:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3314 | Tags:

MediaTest heeft twee nieuwe collega's verwelkomd: Sophie Walschot en Floris de Vries zijn beiden gestart als Research Consultant.

Walschot heeft de master klinische kinder- en jeugdpsychologie aan Tilburg University en de master communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond. Tijdens haar studies heeft zij kennis opgedaan over verschillende onderzoeksmethoden en over media en communicatie.

Walschot: ‘’MediaTest biedt voor mij de ideale combinatie van mijn studies. Ik kijk ernaar uit om me te verdiepen in kwalitatief onderzoek en me te verbeteren in kwantitatief onderzoek. Een gespecialiseerd en ambitieus bedrijf als MediaTest is voor mij de perfecte start van mijn carrière!’’

De Vries heeft na zijn afgeronde master arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam bij verschillende organisaties als allround onderzoeker gewerkt met zowel kwalitatieve als kwantitatieve projecten onder zijn hoede.

De Vries: "De keuze voor MediaTest was snel gemaakt. Een goede klik met de mensen die er werken, de mogelijkheid om je zowel te verdiepen in kwalitatief als kwantitatief onderzoek en in teamverband betrokken worden bij  alle fases die verschillende projecten met zich meebrengen. Dit maakt MediaTest voor mij de ideale plek om mezelf te kunnen ontwikkelen!"

www.mediatest.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie