SportVibes en Helden Media ontwikkelen socialmediastrategie TeamNL
30-01-2018 16:59:58 | Door: Katja Brokke | hits: 2730 | Tags:

SportVibes, Helden Media en NOC*NSF zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van social media. De werkzaamheden zijn al enkele maanden gaande en richten zich op het ontwikkelen van een socialmediastrategie voor de komende jaren.

Gerald Smith, hoofd marketing, content en sponsoring bij NOC*NSF: “De sporters vormen de kern van TeamNL en via onder andere social media kunnen we fans en sporters dichter bij elkaar brengen. Samen met SportVibes gaan we onze meerjaren socialmediastrategie verder uitwerken en sporters met relevante content faciliteren. Daarnaast gaan we samen met de sportbonden kijken hoe TeamNL hen kan helpen bij het behalen van hun doelstellingen.”

Teun Verheij, Digital Director van SportVibes: “De social kanalen van TeamNL geven de sportfan toegang tot exclusieve content van de eigen sporthelden. TeamNL is wat dat betreft een oranje gids waarmee je volledig op de hoogte bent van de sporters van TeamNL.”

In opdracht van NOC*NSF werken SportVibes en Helden Media samen aan de creatieve invulling van socialmediacontent en activaties rondom TeamNL tijdens de Olympische en Paralympische Spelen.

www.sportvibes.nl
www.helden.media

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie