[Startup] Mart Postma partner van Londense startup NearSt
25-10-2016 12:20:57 | Door: Katja Brokke | hits: 2211 | Tags:

Mart Postma wordt partner bij de Londense start-up NearSt, een e-commerce bedrijf dat consumenten helpt om producten in de buurt te vinden. In de functie van Head of Growth is Postma eindverantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten van het bedrijf. Na 6 jaar verlaat Postma Heineken Nederland, waar hij werkzaam was als Brand Manager en Regional Sales Manager. 

NearSt is een e-commerce start-up die consumenten, via hun smartphone, koppelt aan producten van winkels in de buurt. Hierdoor wordt het sneller en gemakkelijker om in de buurt te winkelen, in plaats van online. NearSt. heeft de missie om consumenten terug te krijgen in de winkelstraten. Binnen de strategie zal Postma het bedrijf naar nieuwe categorieën leiden en het product in andere Britse en internationale markten aanboren.

Max Kreijn, mede-oprichter van NearSt: ”Met zijn brede ervaring op zowel nationaal als regionaal niveau is Mart een enorme versterking van ons team. Zijn kennis en drive zijn perfect om onze groeiambities voor de komende maanden en jaren uit te rollen en de kloof tussen lokale winkels en consumenten te dichten.”

www.near.st

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie