Startup TakeDaily introduceert abonnement voor voedingssupplementen
09-02-2017 10:29:55 | Door: Marianna Beets | hits: 4919 | Tags:

Na een succesvolle lancering in Denemarken, maakt TakeDaily het nu voor iedereen in Nederland mogelijk om een op maat samengesteld pakket voedingssupplementen te slikken. Mensen verschillen immers in levensstijl en voedingspatroon en hebben daarom ook behoefte aan verschillende supplementen. Na het online invullen van een uitgekiende vragenlijst, naar wens aangevuld met een gratis consult met een voedingsdeskundige, krijgen abonnees iedere vier weken de voedingssupplementen thuisbezorgd die precies bij hen aansluiten.

Veel Nederlanders gebruiken voedingssupplementen gedurende bijzondere omstandigheden als bijvoorbeeld een zwangerschap of stresssituatie, maar zijn hierbij wel aangewezen op hun eigen kennis. Veel vrouwen slikken regelmatig foliumzuur als ze zwanger (willen) worden, maar hebben geen duidelijk beeld bij de andere vitamines en mineralen die een aanvulling kunnen zijn binnen hun dagelijkse voedingspatroon. Om te dit te kunnen bepalen is namelijk behoorlijk gespecialiseerde kennis vereist.

Uniek profiel op basis van algoritme

TakeDaily heeft een algoritme ontwikkeld dat automatisch de juiste supplementen combineert en rekening houdt met een verantwoorde dosering. Op basis van een vragenlijst, ontwikkeld in samenwerking met diëtisten en voedingswetenschappers, kunnen tientallen variaties samengesteld worden. Deze worden iedere vier weken in een gepersonaliseerd pakket met handige dagelijkse porties in de brievenbus bezorgd, zodat de vele potjes supplementen in de kast verleden tijd zijn.

Marc Lucas, de Nederlandse oprichter van TakeDaily: ”Steeds meer Nederlanders hechten waarde aan een gezonde levensstijl, maar missen een eenduidig advies over hoe voedingssupplementen daar een rol in kunnen spelen. Daarom hopen we met TakeDaily het hen vooral makkelijker te maken, zodat je gedegen advies krijgt en alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt.”

De capsules van de vitamines en mineralen zijn uit plantaardig materiaal vervaardigd volgens alle geldende EU-richtlijnen. De samenstelling van de supplementen bestaat uit vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren. TakeDaily beheert zelf het productieproces zodat het toezicht kan houden op de kwaliteit, Op deze manier wordt de tussenhandel uitgeschakeld en kan de prijs aantrekkelijk blijven.

www.takedaily.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie