Stefan Harzevoort en Mariëlle van der Zouwen in bestuur PIM
11-10-2017 14:06:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2487 | Tags:

Stefan Harzevoort en Mariëlle van der Zouwen zijn toegetreden tot het bestuur van Platform Innovatie in Marketing (PIM). Met de uitbreiding van het bestuur vergroot het kennisnetwerk haar slagkracht. Bovendien vertegenwoordigt PIM met de kennis en achtergrond van de twee nieuwe bestuursleden beter de verschillende deelgebieden van het marketingvak.

Uitbreiding bestuur PIM

Yvonne Nassar, voorzitter van PIM: “Het toetreden van Stefan en Mariëlle tot het bestuur stelt ons in staat een nog beter programma te bieden. Met deze twee enthousiaste en gedreven marketeers zetten wij de volgende stap richting verdere professionalisering van het netwerk. Zo kunnen leden hun impact verder vergroten. Met als uiteindelijke doel van Nederland het meest inspirerende marketingland van Europa te maken.”

Stefan Harzevoort

Harzevoort is strateeg bij Valtech, een wereldwijd opererend bureau dat zich richt op de voortgaande ontwikkeling van ondernemingen in de digitale economie. Hij doet onderzoek naar de verwachtingen van mensen en vertaalt deze inzichten naar impactvolle digitale strategieën en concepten. Harzevoort zet zich al enige jaren in voor PIM als coauteur van het jaarlijkse trendrapport en als adviseur van het bestuur.

Mariëlle van der Zouwen

Van der Zouwen houdt zich bezig met strategie, conceptontwikkeling en realisatie van live communicatie. Zij is Managing Director van het evenementenbureau Eventive Eventmarketing. Daarnaast is zij managing partner binnen de LVT Group, een groep communicatiebureaus in de Benelux bestaande uit Eventive, Progress Communications, Contentbureau, SjansenDesign en LVTPR. Daar is zij een van de aanspreekpersonen voor geïntegreerde marketingcommunicatievraagstukken.

www.pimonline.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie