Stemweek Top 2000 van start
01-12-2017 13:13:00 | Door: | hits: 7392 | Tags:

Samen met de inwoners van Beilen, gaven de NPO Radio2-dj's het startschot voor de Top 2000 Stemweek. Een speciale Top 2000 Stembus rijdt de hele week door het land om stemmen op te halen. Luisteraars kunnen tot en met vrijdag 8 december 20:00 uur hun muzieklijst inleveren. De top drie van de lijst der lijsten wordt 's avonds tijdens het Helden van de Top 2000-concert bekend gemaakt. 

Stemweek

In alle vroegte reed Gerard Ekdom tijdens zijn show met de Top 2000 Stembus naar het Drentse Beilen. Met een druk op de knop gaven de NPO Radio 2-dj's Gerard Ekdom, Paul Rabbering, Frank van 't Hof en Evelien de Bruijn het startsein voor de Top 2000 Stemweek. Een week lang kan iedereen op zijn mooiste nummers en meest dierbare herinneringen stemmen. 

De Top 2000 Stembus rijdt de hele week kriskras door het land. Gerard Ekdom, BNNVARA, en Wouter van der Goes, KRO-NCRV, zijn elke werkdag vanaf een andere locatie te horen vanuit de Top 2000 Stembus. Paul Rabbering, KRO-NCRV, en Frank van 't Hof, BNNVARA,  zenden zaterdag uit vanuit Winschoten en zondag vanuit Middelburg. Op vrijdag 8 december komt de bus aan in Amsterdam waar het Helden van de Top 2000-concert die avond is.

Paul Rabbering en Frank van 't Hof peilen de Top 2000-stemming in het land. Ook mensen die aan het werk zijn en graag willen stemmen, kunnen de hulp van Paul en Frank inroepen. Koeien melken of brood bakken? De Busboys nemen al het werk uit handen zodat iedereen kan stemmen! Volg alles van de Busboys via de livestream.

Top 2000

De Top 2000 is een van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks ruim tien miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2. Eerder maakten we bekend welk team van dj's de Top2000 zal presenteren. 

Op 8 december wordt het concert Helden van de Top 2000 live uitgezonden op NPO Radio 2 en op oudejaarsavond op NPO 3. Publiek is welkom om het concert bij te wonen. 

www.nporadio2.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie