Strossle introduceert Visitor Accelerator
11-12-2017 09:09:00 | Door: | hits: 4489 | Tags:

Uitgevers worden steeds meer afhankelijk van techgiganten als Google en Facebook. Naast de advertentieomzet van de uitgever die steeds vaker naar deze partijen verdwijnt, komt de traffic van een website grotendeels van deze techgiganten. Verder is het ook een feit dat uitgevers hard worden geraakt wanneer Google en Facebook het algoritme aanpassen, waardoor van de een op andere dag veel bezoek verdwijnt. 

Met de introductie van de, voor klanten van Strossle gratis, Visitor Accelerator helpt Strossle uitgevers, bloggers en vloggers om hun afhankelijkheid van Facebook en Google te beperken en meer nieuw bezoek naar hun pagina’s te realiseren.

De Visitor Accelerator is een ecosysteem van publishers dat ervoor zorgt dat bezoekers binnen de websites van de publishers blijven. Met een geavanceerd product op basis van algoritmen, machine learning en realisatie van aanvullend bezoek, zorgt de Visitor Accelerator ervoor dat een publisher voor iedere click-out meer dan één click terug ontvangt. Op deze manier groeit het aantal bezoekers en helpen publishers elkaar.

Naast de generieke Visitor Accelerator kunnen uitgevers met een Private Accelerator eenvoudig geautomatiseerd crosspublishing realiseren binnen hun eigen uitgeverij.
Inmiddels gebruiken onder andere Pijper Media en Parra deze technologie.

www.strossle.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie