Sumis Company onderdeel van Altavia
16-05-2017 17:30:25 | Door: Katja Brokke | hits: 11692 | Tags:

Sumis Company maakt bekend dat het onderdeel wordt van de Altavia Group. Met deze toetreding versterkt Sumis Company haar positie in marketingcommunicatie en printmanagement. Altavia is een onafhankelijk internationaal netwerk van marketingcommunicatiebedrijven dat voor tal van internationale klanten werkt. Door de overname van Sumis Company versterkt Altavia zijn dienstverlening en aanwezigheid in de Benelux.

Markttransformatie

Sumis Company blijft graag de stormachtige ontwikkelingen in de fysieke retailmarkt voor. Het bedrijf heeft daartoe een tijd geleden al een transformatie ingezet.

Stefan Hijstee, COO van Sumis Company: "Met Altavia’s expertise op het gebied van digitale en mobiele communicatie, en hun onderzoeksdata en tooling, wordt onze uitgebreide kennis en ervaring van retail uitstekend aangevuld. Via Altavia krijgen wij bovendien de mogelijkheid om internationaal georiënteerde bedrijven nog beter te bedienen. Dat is waar we samen met Altavia het verschil maken."

Internationale ambities

Het in Amsterdam gevestigde Sumis Company heeft de afgelopen jaren haar dienstverlening verbreed. Naast printmanagement zijn er logistieke marketingdiensten toegevoegd die geserviced worden vanuit een eigen warehouse in Zoetermeer. Recentelijk kwam daar merk & activatie bij door de integratie van het Amsterdamse reclamebureau FEL.

Koen de Groot, Managing Director van FEL:"Het is een vooruitstrevend netwerk waarin de bureau’s kennis delen, samenwerken en van elkaars krachten gebruikmaken. Creatief, strategisch en commercieel opent dat deuren en verwachten we de nodige kansen te verzilveren."

Didier De Jaeger, VP van Altavia Europa: "Onze aanwezigheid in de Benelux retailmarkt krijgt hiermee een enorme boost. Wij verwachten samen met Sumis Company onze positie de komende jaren verder uit te bouwen met vooruitstrevende dienstverlening. De samenwerking heeft zijn eerste vruchten al afgeworpen; op dit moment zijn al nieuwe, aansprekende klanten, zoals Nutricia aan boord gekomen bij Sumis Company door de integratie in het Altavia Netwerk."

De directie van Sumis Company blijft ongewijzigd en wordt gevormd door Marc Smeitink, Stefan Hijstee, Ferry Bol en Koen de Groot.

www.sumis.com
www.altavia-group.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie