SuperRebel campagne Maak van je huis een Wooning
19-02-2016 14:40:00 | Door: Marianna Beets | hits: 1320 | Tags:

Wat hebben de barbiers van Schorem en de keuken- en badkamerverkopers van Wooning met elkaar gemeen? Ze zijn op en top Rotterdams en absolute specialist op hun gebied. Van de eerste is het algemeen bekend. Bij Wooning is er werk aan de winkel.

Wooning is dé keuken- en badkamerspecialist uit Rotterdam, maar zijn er te weinig Rotterdammers die het weten. Dus vroegen ze de reclamespecialist van Rotterdam en omgeving om advies. SuperRebel ging de uitdaging aan en hield de positionering van Wooning lekker dicht bij huis (en een tikkie Deelderiaans): Rotterdammers hebben geen huis, die hebben een Wooning. En dan met dubbel ‘o’ en op ze Rotterdams.

Het is de ambitie van Wooning om van ieder Rotterdams huis een Wooning te maken. Om een campagne te voeren die onderdeel wordt van de regio en gebruik maakt van de Rotterdamse evenementen en iconen. Natuurlijk vol op Rijnmond, AD en alle zichtbare Rotterdamse plakplaatsen. Het doel is om met Wooning terecht te komen in het illustere rijtje Bram Ladage, Schmidt Zeevis en Schorem. Net zoals de Rotterdammer een Brammetje haalt, maakt hij binnenkort van zijn huis een Wooning.

www.superrebel.nl
www.wooning.nl

  

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie