SuperRebel werkt voor Avans+
24-05-2016 10:14:00 | Door: | hits: 1346 | Tags:

Avans+ richt zich op de professional die meer uit hun carrière willen halen. Ze hebben SuperRebel gevraagd om meer uit hun campagne te halen. 

Samen met Avans+ heeft SuperRebel een campagne ontwikkeld op basis van de plus achter hun naam. Immers, met een plus achter je naam bereik je meer. Het is de plus die je op een CV noteert als een kandidaat je aanspreekt, als er vaardigheden zijn waarmee ze zich onderscheiden. Die plus staat centraal in de nieuwe campagne van Avans+. 

De nieuwe thematische campagne is binnenkort te zien in magazines, online, op billboards en in de toekomst op tv. Daarnaast ontwikkelde SuperRebel binnen het nieuwe thema een social media campagne: Als je denkt dat je er bent, dan ben je bij Avans+ op het verkeerde adres.

AVA16006_BAN_Verdieping3_433x213cm_WT1_verklein.jpg

Lodewijk Varossieau, creative director SuperRebel: “Avans+ is een klant die perfect bij SuperRebel past. Het is misschien niet de grootste opleider van Nederland, maar wel de meest ambitieuze. Ze durven zich te onderscheiden, met een simpel maar sterk campagne-idee.”

www.superrebel.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie