SuperRebel werkt voor Yuki
28-06-2015 10:44:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 1724 | Tags:

Yuki is de nieuwste klant van SuperRebel. Moderne ondernemers en accountants werken samen met Yuki. En ook SuperRebel doet dit al jaren.

Lodewijk Varossieau, CEO SuperRebel: "Afgelopen week startte de eerste campagne die we voor Yuki hebben gemaakt. Deze bestaat uit een landelijke Interbest billboardcampagne, een radiocampagne, een online campagne en een event. Als je nog niet met Yuki werkt ga je niet snel genoeg. Vanaf nu kan dus echt niemand nog om Yuki heen.

Micha Smit, Sales & Marketing Manager Yuki: "Yuki zichtbaar in 10 grootste steden van Nederland. Huh? UBL? Die vraag prikkelt de nieuwsgierigheid van automobilisten op de snelwegen rond de tien grootste steden van Nederland. Vanaf maandag 22 juni staat Yuki twee weken lang op de billboards met de boodschap: Yuki spreekt vloeiend UBL.

UBL is een computertaal die wordt gebruikt om digitale facturen tussen bedrijven uit te wisselen. Het grote voordeel van UBL is dat alle informatie helemaal automatisch wordt herkend. Je hoeft zelfs niet meer te scannen. De kans op fouten wordt kleiner en een volledig actuele administratie komt binnen handbereik.

Yuki spreekt al vloeiend UBL, en bij de bekende telecom- en groothandel leveranciers halen we de facturen inmiddels digitaal op. Nu de rest nog. Want als alle ondernemers en accountants ook UBL spreken en schrijven, gaan zaken sneller, efficiënter en worden er minder fouten gemaakt.

UBL bestaat al jaren, maar is nog geen algemene standaard. De billboardcampagne draagt eraan bij dat robotisering van de administratie een stapje dichterbij komt en dat ondernemer en accountant met elkaar praten op basis van de meest actuele cijfers. Dankzij UBL."

www.superrebel.com
www.yuki.nl


 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNieuws Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie