Superhero Cheesecake trekt Anthony Goodwin aan als Executive Creative Director
18-10-2018 09:10:51 | Door: Marianna Beets | hits: 6816 | Tags:

Superhero Cheesecake (SHCC) heeft award-winning Creative Director Anthony Goodwin aangetrokken om de propositie op het gebied van design, motion en concepting verder uit te bouwen en te versterken. Anthony Goodwin won onder meer meerdere Cannes Lions, FWA's en Webby's.

Anthony Goodwin wordt als Executive Creative Director verantwoordelijk voor de creatieve uitvoering van alle projecten waar SHCC bij betrokken is. Onder zijn creatieve leiding kan SHCC een nieuwe stap zetten op de verschillende terreinen waarop het bureau actief is, waaronder digitale campagnes, platforms en websites, 360 video en interactieve films, AR, mobiele apps, games en installaties (experiential).

Anthony Goodwin heeft de afgelopen vijftien jaar als Creative Director en Designer gewerkt voor een aantal bureaus in de wereld. Zijn werk kenmerkt zich niet alleen door de hoge kwaliteit, hij is ook vaak pionier op het gebied van nieuwe design trends. Eerder was hij onder meer actief voor MediaMonks, Stink Studios, Fantasy, North Kingdom, Unit9, DDB, Hook, Tool of North America, BASIC en Ueno.

Niels van Esch, Managing Partner en Executive Producer Superhero Cheesecake: “We vinden het fantastisch dat we Anthony kunnen verwelkomen in ons getalenteerde team. We staan als Superhero Cheesecake bekend om het hoge niveau van ons werk. Met de komst van Anthony zetten we een nieuwe stap op weg naar de wereldtop in digitale productie. In de wereld van high-end digital design en UX is de concurrentie groot, en daarom zijn we heel trots dat zo'n grote naam als Anthony zich aansluit bij SHCC.”

Anthony Goodwin: “Ik volg SHCC al een tijdje en ben altijd al fan geweest van hun aanpak en hun werk. Ik had het geluk dat ik op een aantal projecten al met ze kon samenwerken. Daardoor leerde ik het team goed kennen en hoefde ik ook niet lang na te denken toen ze me vroegen om me aan te sluiten. Ik heb zin om met het team aan de slag te gaan en mee te werken aan een nog mooiere toekomst voor SHCC.”

www.superherocheesecake.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie