Sven Kramer hoofdambassadeur van Spieren voor Spieren
30-03-2017 10:03:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2622 | Tags:

Sven Kramer is de nieuwe hoofdambassadeur van Spieren voor Spieren. Zo gedreven als hij zijn sport benadert, zo gedreven zet de veelvoudig schaatskampioen zich de komende jaren in voor kinderen met een spierziekte.

Sven Kramer:  "Toen Spieren voor Spieren mij vroeg om hoofdambassadeur te worden, was ik heel vereerd. Voor ik ja zei, heb ik er wel eerst goed over nagedacht. Kan ik een serieuze bijdrage leveren aan de doelstellingen van Spieren voor Spieren? Ja, ik denk dat ik dat kan. Ik wil deze kinderen helpen om hun dromen waar te maken.”

Als hoofdambassadeur gingen Pieter van den Hoogenband en Louis en Truus van Gaal hem voor. Sven: “Ik heb geweldige voorgangers, die met Spieren voor Spieren al fantastische dingen hebben bereikt. De organisatie is gegroeid, net als de naamsbekendheid. Ik merk dat Spieren voor Spieren veel sympathie en steun heeft in het hele land. Daar hebben de ambassadeurs aan bijgedragen. Maar het belangrijkst is niet Sven Kramer. Niet Pieter van den Hoogenband. Niet Louis en Truus van Gaal. Het allerbelangrijkst is Spieren voor Spieren. Waar het om gaat zijn de kinderen met een spierziekte. Voor hen ga ik mezelf de komende jaren inzetten. Voor de volle 100 procent.”

www.spierenvoorspieren.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie