TCA viert mijlpaal met campagne
03-12-2018 13:28:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3221 | Tags:

TCA (Taxicentrale Amsterdam) zal in december de 250 miljoenste passagier in haar taxi's verwelkomen. TCA viert deze mijlpaal met de campagne De sleutel van Amsterdam, waarbij passagiers een jaar (of week) lang gratis taxivervoer kunnen winnen in Amsterdam.

De campagne wordt uitvoerig ingezet en passagiers kunnen in de taxi worden verrast met het winnen van een jaar lang gratis taxivervoer. De bekendmaking van de winnaar(s) zal op typisch Amsterdamse wijze gevierd worden, inclusief prijsuitreiking en een persmoment. Daarnaast ontvangen nog negen andere gelukkige passagiers een voucher voor een week lang gratis taxivervoer. 

Hedy Borreman, CEO van TCA: "We zijn inmiddels al meer dan 60 jaar een begrip in Amsterdam en zitten tegen de 250.000.000 passagiers aan. Een absolute mijlpaal en dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Bij TCA gaat het om onze passagiers en wij willen dit heugelijke feit daarom juist met hen vieren. Stel je eens voor: iedere dag van de week met de taxi naar je werk!" 

Tussen 30 november en 20 december 2018 kunnen passagiers via de website door het invullen van hun NAW-gegevens en ritnummer meedingen naar de diverse prijzen. Indien passagiers meerdere ritten maken in de actieperiode en deze aanmelden op de website, maken ze meer kans om te winnen. 21 december worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een door TCA georganiseerd evenement. 

www.tcataxi.nl
www.desleutelvanamsterdam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie