TMG kiest voor Improve Digital
18-04-2017 16:50:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4803 | Tags:

Improve Digital maakt haar samenwerking met de Telegraaf Media Groep bekend. Het Europese technologiebedrijf zal samen met TMG werken aan de verkoop van al haar premium inventory in de Nederlandse markt. Dit zal gerealiseerd worden via het all-in-one advertentieplatform van Improve Digital. 

TMG gaat terug naar haar Nederlandse roots door in zee te gaan met het Europese, maar in Nederland opgezette, monetisation technologiebedrijf Improve Digital. Beide organisaties zullen samenwerken om de programmatic strategie voor de premium inventory van TMG te realiseren. Dit zal gebeuren met een holistische strategie, ondersteund door Improve Digital’s platform 360 Polaris. Het platform speelt een fundamentele rol in het ontwikkelen en bekrachtigen van TMG’s strategie. Voor de uitgever is het nu mogelijk om haar collectie aan inventory te verkopen, yield te optimaliseren en daarnaast het hoogste niveau van transparantie en controle te hebben.

Angela Pellaupessy, Country Manager Benelux bij Improve Digital: “Wanneer er zo veel inventory beheerd wordt is een holistische strategie ontzettend belangrijk. Daarnaast is transparantie essentieel voor een succesvolle samenwerking, vooral nu. We zijn vereerd dat TMG ons vertrouwt als haar strategische en open partner in het verkopen van haar premium inventory.”

www.improvedigital.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie