TWC Holding neemt Tribal en Jaagers over
04-01-2017 10:46:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4026 | Tags:

TWC Holding, het moederbedrijf van The Webcare Company, heeft onlinemarketingbureau Tribal uit Den Bosch en e-commercedeveloper Jaagers uit Nijmegen overgenomen.

Om het snel veranderende consumentengedrag te kunnen ondersteunen, worden in hoog tempo nieuwe online services en platformen ontwikkeld die het de consument makkelijker maakt om zaken te regelen met bedrijven en instellingen. Om aan de vraag van steeds complexer wordende dienstverlening te kunnen voldoen, bundelen drie specialisten hun krachten en bieden gezamenlijke oplossingen voor de gehele online klantreis.

Jaagers bouwt en onderhoudt e-commerceplatformen. Tribal heeft als onlinemarketingbureau alle kennis in huis voor online traffic en conversiegroei van bedrijven. The Webcare Company helpt bedrijven met het effectief inzetten van social media (platformen) in de relatie met hun klanten. Er wordt voornamelijk gewerkt voor de sectoren retail, travel en leisure-industrie en de zakelijke dienstverlening. Naast de MKB markt wordt er voor internationale corporate klanten gewerkt.

In de nieuwe groep werken 175 professionals.  De huidige aandeelhouders en directieleden van de individuele bedrijven ondernemen allemaal mee in de nieuwe organisatie en voeren de dagelijkse leiding binnen de drie bedrijven.

Tobias Walraven, CEO van TWC Holding: "Tribal, Jaagers en The Webcare Company zijn autonoom sterke bedrijven, maar we merken dat er ook behoefte is aan gebundelde expertise waarbij we elkaar aanvullen en versterken. E-commerceplatformen bouwen, traffic genereren, conversie optimaliseren en digital engagement; dat bieden we aan onze klanten."

Er zijn ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren. Om te beginnen zal de groep medio 2017 uitbreiden met een vestiging in Portugal. Hier zullen content- en webcare-activiteiten verder ontwikkeld worden. Ook is er het plan om, onder andere in samenspraak met Google, de Aziatische markt te ontsluiten. Er komt in 2017 een steunpunt in Singapore zodat er kan worden voldaan aan de vraag van onze klanten naar portfolio ontwikkeling en een 24/7 multilingual supportinrichting.

www.webcarecompany.com
www.tribal.nl
www.jaagers.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie