Taco Rijssemus CEO IDTV
01-12-2016 12:16:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3733 | Tags:

All3Media, distributeur en producent van onafhankelijke televisie, films en digitale producties, heeft Taco Rijssemus benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer van IDTV. Rijssemus zal verantwoordelijk zijn voor het bepalen en uitvoeren van de strategie van IDTV, het realiseren van groei door de exploitatie van de All3Media-catalogus en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve content voor zowel de publieke omroepen en de commerciële zenders in Nederland als de groeiende Nederlandse digitale contentindustrie.

Rijssemus vertrekt bij KRO-NCRV, waar hij sinds 2014 mediadirecteur is. Daarvoor bekleedde hij de functie van mediadirecteur bij de KRO gedurende vijf jaar. Tijdens deze periode heeft Rijssemus de creatieve output van de KRO-NCRV geoptimaliseerd met de introductie van nieuwe programma's. Voor deze periode was Rijssemus directeur bij SBS Productions, na twee jaar gewerkt te hebben als hoofd van de SBS nieuwsafdeling.

Rijssemus start per maart 2017 als CEO van IDTV en zal rapporteren aan Markus Schäfer, CEO All3Media Duitsland.

Rijssemus: “ IDTV heeft een goede reputatie in de Nederlandse markt wat betreft hun televisieprogramma’s en gepassioneerde medewerkers. Het is echt een voorrecht en ik kijk ernaar uit voor zo'n fantastisch bedrijf te werken."

Schäfer: “Ik ben blij en trots dat Taco Rijssemus heeft gekozen voor onze All3Media groep. Hij is een high profile executive met een fantastische reputatie in de Nederlandse markt. Onder zijn leiderschap zal IDTV verder groeien tot een nog waardevoller onderdeel van de groep.”

Lees hier de columns die Rijssemus schreef voor het Nederlands MediaNetwerk.

www.all3media.com
www.idtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie