Talkshow Jinek vanaf 4 december terug op NPO1
01-12-2017 14:05:32 | Door: | hits: 3099 | Tags:

Vanaf maandag 4 december start een nieuw seizoen Jinek. Aan de bekende talkshowtafel ontvangt Eva Jinek hoofdrolspelers uit de actualiteit. Politici, zakenmensen, hoogvliegers in de kunst en cultuur, deskundigen, topsporters en andere mensen die ons land een gezicht geven schuiven aan voor het gesprek van de dag. Ook verslaggever Jaïr Ferwerda levert weer zijn dagelijkse bijdrage aan Jinek, waarin hij de stemming in den lande én in politiek Den Haag peilt. 

Jinek: "De talkshow is mijn tweede thuis dus ik verheug me natuurlijk weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren. Met zoveel nieuwe gezichten in Den Haag en alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het ongetwijfeld weer druk en boeiend aan tafel. We gaan 2017 vrolijk uitluiden en ik heb heel veel zin om samen het glas te heffen op een heel nieuw jaar, vol verse ideeën en energie."

Ook als Jinek niet op tv is, is Eva 24 uur per dag, zeven dag per week aanwezig op haar platform. Een journalistieke plek voor mensen die niet alles al zeker weten.

Jinek, vanaf maandag 4 december, rond 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

www.npo1.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie