TamTam maakt digitaal platform voor Dierenopvang Amsterdam
22-05-2017 17:26:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2791 | Tags:

TamTam (part of Dept) gaat aan de slag met een nieuw digitaal platform voor Dierenopvang Amsterdam (DOA). DOA ontfermt zich over dieren zonder huis, maar is in de loop der tijd ook steeds meer diensten aan gaan bieden voor huisdieren. Daardoor is de digitale presentatie versplinterd: DOA onderhoudt momenteel vijf websites. Daarin schuilt meteen de belangrijkste uitdaging: teruggaan naar één merk, één gezicht, één DOA.

De website gaat het vernieuwde verhaal van DOA vertellen. WWAV en Keplar hebben zich gebogen over de identiteit en huisstijl van de organisatie. De pay-off Voor huisdieren en dieren zonder huis moet mensen bewust maken van de verschillende gezichten van DOA. DOA is een social enterprise; de non-profit-werkzaamheden worden gefinancierd door diensten met winstoogmerk. Zo wordt het geld dat verdiend wordt door Boomer een fijn vakantieverblijf te bieden, gebruikt voor het opvangen en verzorgen van de dakloze Pebbles.

Uiteraard wordt de nieuwe website ook de plek waar dieren hun nieuwe baasjes vinden en andersom. Met een handig zoeksysteem wordt het heel makkelijk om een hond of kat te vinden die past bij de wensen van de bezoeker. Of dit nu een tamme Tibetaanse mastiff, of een gezellige groenendaeler is.

Cem Yildiz, TamTam: “Per jaar geeft DOA zo’n 2.000 Amsterdamse katten en honden een nieuw thuis. Hun digitale dienstverlening is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden, en daarom is het tijd voor een paar grote stappen. Wij vinden het geweldig om zo’n mooie en belangrijke organisatie daarbij te helpen. En niet alleen hen: uiteindelijk ook alle dieren die het nu zonder baasje moeten stellen.”

TamTam is onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van digital agencies.

www.deptagency.com 
www.TamTam.nl   
Dierenopvang Amsterdam

  

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie