Taxicentrale Amsterdam kiest voor Counter Creatives en Counter Content
11-07-2017 14:10:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2644 | Tags:

Voor brede ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie

Communicatiebureau Counter Content en reclame- en designbureau Counter Creatives gaanTaxicentrale Amsterdam (TCA) ondersteunen bij vormgeving en campagnes het verzorgen van PR.

TCA wil zich graag beter profileren in de sterk veranderende taximarkt van Amsterdam.

Hedy Borreman, ceo van TCA: “TCA wil de komende periode haar naamsbekendheid vergroten en meer mensen in de taxi krijgen. Door samen met Counter Content en Counter Creatives de marketingcampagnes en PR te professionaliseren, kunnen we TCA weer top-of-mind krijgen bij de Amsterdamse taxigebruiker.”

Dennis Jak, managing director van Counter Content en Counter Creatives: “Wij zijn trots dat wij voor dit op en top Amsterdamse bedrijf mogen werken. Binnen de mobiliteitssector bedienen wij meerdere relaties en we zien de dynamische taximarkt als een positieve uitdaging.”

Counter Content helpt TCA met het vergroten van de zichtbaarheid in de media, maar ook bij het produceren van online content. Het bureau gaat TCA adviseren op het gebied van de te volgen content- en PR-strategie.

Reclame- en designbureau Counter Creatives staat TCA bij door te zorgen voor een professionele grafische vormgeving van media-uitingen en van de website van TCA.

www.countercontent.nl
www.tcataxi.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie