TeamAlert zet Bob in het zonnetje met video Beloon je Bob!
11-05-2017 10:24:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2632 | Tags:

Na vijftien jaar trouwe dienst, is het hoog tijd om Bob eens in het zonnetje te zetten. Het aantal overtreders is – mede dankzij Bob – de afgelopen jaren gehalveerd. Volgens TeamAlert is een stukje waardering op zijn plaats. Daarom lanceert de jongerenorganisatie vandaag de video ‘Beloon je Bob!’, waarin de Bob na een verantwoorde nacht eens even in het zonnetje gezet wordt.

Ondanks dat de Bob-campagne zijn waarde inmiddels meer dan bewezen heeft, valt er op het gebied van verkeersongevallen- en doden nog veel winst te behalen. Dat was al langer bekend, maar de cijfers die vorige week vanuit het CBS naar buiten kwamen, onderschreven dit nog maar eens. Het aantal verkeersdoden steeg voor het tweede jaar op rij, van 621 naar 629. Daarnaast is er in de leeftijdsgroep tussen de 20 en 30 jaar een stijging van maar liefst 14% te zien als het gaat om dodelijke slachtoffers.

Henk Schravemade, directeur TeamAlert Bob: “Wij balen ontzettend van deze cijfers en het spreekt dan ook voor zich dat wij ons de komende jaren er hard voor willen maken dat deze weer terug worden gedrongen. De Bob-campagne helpt bij het voorkomen van ongevallen, het aantal alcoholovertreders is de afgelopen vijftien jaar tenslotte niet voor niets gehalveerd.”

www.teamalert.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie