Tessa Smits managing director Adfactor
11-11-2016 09:17:00 | Door: | hits: 2414 | Tags:

Per 1 november is Tessa Smits managing director bij content marketingspecialist Adfactor. Tessa is ruim 10 jaar werkzaam bij Adfactor en heeft ervaring als accountmanager en marketing director. Zij is tevens lid van het managementteam.

Friso Hessing, co-founder Adfactor: “Adfactor laat al 12 jaar groei zien en ons team breidt voortdurend uit met jonge ambitieuze professionals. Om de groei in goede banen te leiden zoeken we een manager die Adfactor begrijpt en haar onderscheidende werkwijze ook in de toekomst borgt. Met Tessa aan het roer krijgen wij armslag om nieuwe proposities te bedenken en de groei te versnellen. Onze rol als founders (Phileas Fox en Friso Hessing) binnen Adfactor wijzigt niet, wij gaan komende jaren samen met Tessa en het team door om van Adfactor een nog beter, mooier en groter bedrijf te maken."

Tessa Smits: “Omdat ik vanaf de beginjaren van Adfactor werkzaam ben, heb ik elke ontwikkeling van dichtbij meegemaakt en ben ik bij de succesvolle groei betrokken geweest. Daarom is het voor mij een geweldige kans om nu als managing director aan de slag te gaan. Mijn missie is om de kernwaardes en cultuur die wij afgelopen jaren hebben opgebouwd vast te houden en over te brengen op de nieuwe generatie collega’s.”

Adfactor bestaat 12 jaar en is gespecialiseerd in branded content op het web. Het bedrijf telt 35 medewerkers. De oprichters Friso Hessing en Phileas Fox blijven onderdeel van het MT en richten zich op groei en nieuwe proposities. Daarnaast bestaat het MT uit Wouter van de Kamp (salesdirector) en Eline Post (procesmanager). Adfactor heeft momenteel 4 vacatures en verwacht in 2017 ook met 10 medewerkers uit te breiden.

www.adfactor.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie