Tessa van der Starre Managing Director MediaCom
19-10-2017 14:59:00 | Door: Katja Brokke | hits: 5594 | Tags:

MediaCom benoemt Tessa van der Starre tot Managing Director. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de aansturing van alle klantenteams, klanten en operations. Daarnaast is Michiel Houben als Managing Director van Fresh Fruit aan het MT van MediaCom toegevoegd.

Maiko Valentijn, CEO van MediaCom: "Tessa heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij begrijpt wat klanten nodig hebben en heeft een enorme bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van onze organisatie, ik heb blindelings vertrouwen in onze samenwerking, haar energieke enthousiasme is heel aanstekelijk!"

Het MediaCom MT heeft in de persoon van Houben iemand in huis gehaald die vanuit Fresh Fruit een dienstverlening heeft opgebouwd die aansluit op de dienstverlening van MediaCom. Fresh Fruit is een 100 procent dochter van WPP en vanuit de Greenhouse Group het label waarmee MediaCom samen alle digitale campagnes optimaliseert.

Valentijn: "Michiel draagt de verantwoordelijkheid voor een enorm scherp en gemotiveerd team aan digitale specialisten, geen vraag is hem te complex, ik geniet elke dag van onze samenwerking."

Het MT van MediaCom bestaat daarnaast uit Folkert Langeveld die de verantwoordelijkheid draagt voor strategie, business science en het contentlabel MediacCom Beyond Advertising(MBA). Dorien de Jong draagt de verantwoordelijkheid van het investment en optimalisatie team.

www.mediacom.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie