The Reference opent kantoor in New York
04-10-2016 09:09:00 | Door: | hits: 2453 | Tags:

Het Gentse digital-first full-service agentschap The Reference zet een nieuwe stap in zijn groei en start een kantoor in New York. In het drukke centrum van Manhattan leidt ervaren marketing- en reclame-expert Olivier Deneef als US Client Service Director de Amerikaanse activiteiten voor het bureau. Hij beheert alle projecten voor grote klanten in de VS, zoals Ansell en Kodak Alaris, terwijl hij nieuwe business in de markt ontwikkelt.

Atlantische oversteek als deel van internationalisering
The Reference is een vertrouwd dynamisch digitaal adviesbureau, dat ruim 15 miljoen euro omzet haalt en werkt voor grote internationale klanten zoals Bekaert, Carglass, Ikea, Melexis en Thomas Cook.

Gestart in 1993 als het allereerste Belgische web agency, trad het in 2007 toe tot Emakina Group, waardoor het wereldwijd klanten kan bedienen. Toen de groep recent een strategische samenwerking opzette met het toonaangevende branding-agentschap Air Paris, besloot The Reference zich bij deze nieuwe partner aan te sluiten in hun kantoren in Manhattan. Zo versterken ze elkaars dienstenaanbod en vergroten ze samen hun marktbereik.

Statuut van Platinum Sitecore Partner als garantie voor optimaal klantenengagement
Als Platinum Sitecore Partner (en Umbraco Gold expert) kijkt The Reference uit naar nieuwe groei in de Verenigde Staten. Vandaag is die markt al goed voor meer dan 10% van de bedrijfsomzet.

Managing Director Anja Cappelle en haar team van meer dan 120 experts leveren 'top dollar customer value' in webontwikkeling, e-commerce, online performatiemarketing en digitale transformatie, waarbij ze meerwaarde bieden van strategie en gebruikerservaring tot optimalisatie van bedrijfsprocessen.

www.the-reference.prezly.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie